Ja si ti parandaloni dhimbjet e shpinës

Një shpinë e shëndetshme përbëhet prej tri lakoreve të shëndetshme: 1.      Një lakore nga brenda në pjesën e qafës (lakorja …

Kanceri pasojë e kequshqyerjes

Mjekët japin alarmin duke deklaruar se 90% e rasteve të diagnostikuar me sëmundjen e rëndë të kancerit,nuk vjen si pasojë …

Njihuni me problemet e atyre që kafshojnë thonjtë

Kafshimi i thonjve sjell pasoja të rënda shëndetësore për organizmin. Ekspertët gjatë studimeve të shumta të realizuara në lidhje me …

“Spondiloza” sëmundja e…

Spondiloza është sëmundje degjeneruese e boshtit kurrizor dhe shpesh paraqitet te njerëzit të cilët rrinë ulur gjatë kohë. Faktorët e …

Çaj mente për dhimbje koke

Çaji i mentes është zgjidhja ideale për dhimbjen e kokës. Përveçse ka një ndikim pozitiv në sistemin respirativ, mentja është …

« Kthehu Rifresko