5 dobitë e patates

Ul tensionin e gjakut Patatja përmban katër herë më shumë kalium në krahasim me një banane, dhe kaliumi është është …

Receta natyrale për të pastruar veshët

Shumica e preparateve që blihen në farmaci për të pastruar veshët tuaj kanë alkool isopropol që pastron dhe than veshët. …

Dieta detoksikuese pas festave

Menjëherë pas festave vihen re disa kilogram më tepër, peshë më e rëndë dhe bark i fryrë. Mos u shqetësoni …

« Kthehu Rifresko