Të mirat e mandarinës…

Mandarinat ofrojnë 28 % të normave të rekomanduara ditore për vitaminë C dhe kjo e fundit është antioksidant i fuqishëm, …

7 ushqimet që ju njollosin dhëmbët!

Nëse doni te keni një buzëqeshje perfekte, dhe doni të mbani dhëmbët “në formë”, po ju tregojmë se ka mënyra shumë të …

Stresi vrasësi juaj i fshehtë

Stresi është duke rritur gjithnjë e më shumë vdekshmërinë në botë. Studime të ndryshme thonë se ky faktor është shumë …

Alkooli ju bën më atraktiv

Një studim i fundit i botuar nga Daily Mail, ka dalë në përfundimin se ata që janë pak të dehur …

« Kthehu Rifresko