Luleshtrydhet: “Minierë e mirëqenies”

Tani është koha e duhur për t’i konsumuar sepse janë në stinën e tyre dhe luleshtrydhet rriten në mënyrë natyrale, …

Medikamentet që shkaktojnë kancer të zorrëve

Lista e rreziqeve të antibiotikëve vazhdon të rritet edhe më shumë. Sipas një grupi studiuesish të Harvardit, antibiotikët mund të …

Përdorimi i tepruar i telefonit shkakton tumor

Në atë që është cilësuar si një vendim historik, një gjykatë italiane arriti në përfundimin se përdorimi i tepruar i …

Spitali Amerikan 3, tashmë pranë jush!

Tani në Tiranë është edhe Spitali Amerikan 3, investimin më i madh në sistemin shëndetësor në vend dhe me infrastrukturën …

« Kthehu Rifresko