Metro – Faqe 901 – Opinion – Faqja Zyrtare

Ja disa mënyra si të mos hani thonjtë

Është një nga veset më të këqija, por për fat të keq e bëjnë shumë njerëz në botë. Ngrënia e …

Dashuria e përjetshme, ja disa sekrete

Çelësi i lumturisë bashkëshortore nuk është në ndjenjat e përhershme të dashurisë fëmijërore, por është në shprehitë e thjeshta të …

Të rinjtë e Prezës promovojnë kulturën e zonës

Banorë të zonës së Prezës sëbashku me disa studentë të historisë kanë organizuar një panair, ku kanë zgjedhur etnografinë si pikë …

Shtëpia mbi pemë

Mos u çudisni aspak, sepse kjo shtëpi është ngritur pikërisht mbi trungjet e pemëve. Ajo është ngritur në Dakotën e jugut dhe është …

Ja si shërohen dhimbjet e kockave

Për të kuruar sëmundjet e kockave sot përdoren shumë mënyra, tradicionale por edhe ilaçe të ndryshme që rekomandohen nga mjekët. Një …

Jeta reale e rrjeteve sociale

Në rrjetet sociale kemi tendencën për të nxjerrë në pah momentet tona më të bukura dhe aspak jetën reale dhe …

Pjesa më e mirë e avokados janë…

Avokado është një nga ushqimet më të trendy të momentit, por duhet të keni parasysh që nuk duhet të hidhni …

« Kthehu Rifresko