Metro – Faqe 5 – Opinion – Faqja Zyrtare

Misioni misterioz i X-37B

Një prej misioneve më misterioze të ushtrisë amerikane ndodh prej dy vitesh në hapësirë dhe për herë të parë që …

« Kthehu Rifresko