Metro – Faqe 2 – Opinion – Faqja Zyrtare

Gazetari anglez tha se shqiptari është hajdut dhe lehtë ndërron fe, Fishta iu përgjigj: Për një grua ju ia ndërruat besimin një perandorie!

Gjatë një interviste për gazetat britanike në vitin-1934, një gazetar anglez i drejton të madhit Gjergj Fishta këtë pyetje ironike …

Fotoja që po çmend rrjetin…

Kjo fotografi që shfaq një grua të ulur në një stol palestre me këpucët e saj në kah të kundërt …

« Kthehu Rifresko