Ushqimet që ulin kolesterolin

Kur përpiqeni të ulni kolesterolin ose trigliceridet, duhet të keni parasysh se çfarë ushqimesh duhet të konsumoni. Disa prej tyre janë …

Një tren vetëm për qentë

“Treni i qenushave”, është një shpikje e 80 vjeçarit nga Teksas, Eugene Bostick. Ai ka ndërtuar një mjet të tillë për …

Perimet që ju shëndoshin

Perimet janë shumë të mira dhe të këshillueshme nga dietologët, por ka edhe nga ato që nuk duhet ti keni …

« Kthehu Rifresko