Pjesa më e mirë e avokados janë…

Avokado është një nga ushqimet më të trendy të momentit, por duhet të keni parasysh që nuk duhet të hidhni …

Kur i ftuari puth në buzë gazetaren

Gene Gnocchi, i ftuar në studio për të folur rreth spektaklit të tij, krejt papritur është ngritur nga vendi i …

Vajrat e këshillueshëm për shëndetin tuaj

Nutricionisti Benjamin Brown, jep disa këshilla se cilët janë vajrat më të mirë dhe të këshillueshëm për organizimin tuaj. Studimin …

Nuk i japin rrogën, thyen gjithë dyqanin

Një punonjës i McDonalds, ka shpërthyer kundër eprorëve të tij, të cilët e pushuan nga puna dhe nuk e paguan, …

Ja shenjat e para të diabetit

Diabeti është një sëmundje që mund të prekë çdo moshë.  Ai shkaktohet nga mungesa totale e prodhimit të insulinës. Pacientët …

« Kthehu Rifresko