Rreziku i detergjentëve tek fëmijët

Mjekët skocezë janë duke bërë thirrje për paketimin e detergjentëve në mënyrë që të shmangin përdorimin e tyre nga fëmijët. …

Pas një ataku kardiak duhet të bëni seks

Pasi i kanë shpëtuar një ataku kardiak, të sëmurët vrapojnë të lenë duhanin, të ushqehen shëndetshëm sepse janë panikosur nga …

Parandalimi i kancerit… ndiqni këto këshilla

Duket si e pamundur por është e vërtet, që sëmundjet e rënda tumoriale mund të parandalohen duke ndjekur këto këshilla. …

5 gjëra që nuk duhet të bëni para seksit

Një studim i fundit na tregon disa truke të lezetshme se si ta shijojmë më shumë marrëdhënien seksuale me partnerin. …

Anglezët nuk flasin vetëm për këtë gjë

Britanikët kanë për borxh të tregojnë të gjitha sekretet në dhomën e gjumit, vetëm rrogën dhe të ardhurat e tyre …

SPA-të më të mira ndodhen në…

Dëshironi një maskë gold 24 karatshe, trajtime fanstastike trupi, masazhe dhe gjithçka tjetër që lidhet me bukurinë, të gjitha këto …

“Java e Mobilitetit” zbukuron Lanën

Jo vetëm në Tiranë, por në 1900 qytete europiane, “Java e Mobilitetit” merr vëmendje dhe ndryshon jetët tona.  Bashkia e …

« Kthehu Rifresko