Jeta e një filmi

Shënim për filmin “Amaneti”, me regji të Namik Ajazit, bashkëprodhim i Qendrës Kombëtarë të Kinematografisë dhe Radio Televizionit Shqiptar. Shkruan: …

« Kthehu Rifresko