Sot të gjithë janë Kuq e Zi

Personazhet publik shqiptar dhe jo vetëm ndihen sot më shumë se kurrë Kuq e Zi. Ndeshja që pritet të mbahet …

Qyteti më i ri në botë

Amerika Perëndimore ka plot qytete dhe fshatra ‘fantazmë’, që janë braktisur dhe janë komplet të pabanuar. Këtij grupi po i …

Dashuria e përjetshme, ja disa sekrete

Çelësi i lumturisë bashkëshortore nuk është në ndjenjat e përhershme të dashurisë fëmijërore, por është në shprehitë e thjeshta të …

Të rinjtë e Prezës promovojnë kulturën e zonës

Banorë të zonës së Prezës sëbashku me disa studentë të historisë kanë organizuar një panair, ku kanë zgjedhur etnografinë si pikë …

Shtëpia mbi pemë

Mos u çudisni aspak, sepse kjo shtëpi është ngritur pikërisht mbi trungjet e pemëve. Ajo është ngritur në Dakotën e jugut dhe është …

Jeta reale e rrjeteve sociale

Në rrjetet sociale kemi tendencën për të nxjerrë në pah momentet tona më të bukura dhe aspak jetën reale dhe …

« Kthehu Rifresko