Dashuria e përjetshme, ja disa sekrete

Çelësi i lumturisë bashkëshortore nuk është në ndjenjat e përhershme të dashurisë fëmijërore, por është në shprehitë e thjeshta të …

Të rinjtë e Prezës promovojnë kulturën e zonës

Banorë të zonës së Prezës sëbashku me disa studentë të historisë kanë organizuar një panair, ku kanë zgjedhur etnografinë si pikë …

Shtëpia mbi pemë

Mos u çudisni aspak, sepse kjo shtëpi është ngritur pikërisht mbi trungjet e pemëve. Ajo është ngritur në Dakotën e jugut dhe është …

Jeta reale e rrjeteve sociale

Në rrjetet sociale kemi tendencën për të nxjerrë në pah momentet tona më të bukura dhe aspak jetën reale dhe …

Kur i ftuari puth në buzë gazetaren

Gene Gnocchi, i ftuar në studio për të folur rreth spektaklit të tij, krejt papritur është ngritur nga vendi i …

« Kthehu Rifresko