Nis udhëtimin kamioni pa shofer

Kamioni i  prodhuar nga Daimler, i quajtur “Actro” është i pari që mund të hidhet në prodhim në masë ku …

Edhe nuse… edhe fotografe

Liisa Luts është nusja më e re që i është shtuar kësaj bote. Ajo u martua në 28 gusht dhe …

« Kthehu Rifresko