-Jetë dhe Stil – Faqe 695 – Opinion – Faqja Zyrtare

Tiranë/Kur makinat parkohen në ura

E dimë që në kryeqytet parkimi është “luks”, por edhe ti parkosh këto të fundit në urat ku kalojnë këmbësorët, nuk është …

Puthjet janë më intime se seksi

Puthjet janë padyshim më intime se sa seksi. Në këtë përfundim kanë dalë studime të ndryshme, ku thuhet se në …

Ja disa shprehje të çifteve kur zihen

“Asgjë” “Çfarë është e gabuar?” “Asgjë”. Që nga përgjigjja është e qartë se diçka është e gabuar. Në të vërtetë, “asgjë” …

Kjo po që është mësuese biologjie

Lëndët shkencore që të bëhen sa më të kuptueshme për nxënësit, duhet që të shoqërohen patjetër me praktikë përveçse me …

“Hamleti” me fytyrën e Luiza Xhuvanit

Është ngjitur mbrëmë në skenën e teatrit eksperimental, vepra e Shekspirit “Hamleti”. Hamleti me fytyrë gruaje, u  interpretua në një …

« Kthehu Rifresko