-Jetë dhe Stil – Faqe 6 – Opinion – Faqja Zyrtare

Horoskopi, 17 janar 2017

Dashi – Jeta sentimentale shkon për mrekulli. Megjithatë, bëni mirë që t’i ekuilibroni emocionet tuaja. Merrini gjërat me qetësi. Mblidhuni …

« Kthehu Rifresko