-Jetë dhe Stil – Faqe 2 – Opinion – Faqja Zyrtare

Fotoja që po çmend rrjetin…

Kjo fotografi që shfaq një grua të ulur në një stol palestre me këpucët e saj në kah të kundërt …

E kush ka nevojë për trëndafila

Ndonjëherë të gjesh dhuratën e duhur për personat e dashur është e vështirë. Gjithsesi një kinez ka provuar se ai …

« Kthehu Rifresko