Qyteti më i ri në botë

Amerika Perëndimore ka plot qytete dhe fshatra ‘fantazmë’, që janë braktisur dhe janë komplet të pabanuar. Këtij grupi po i …

Shtëpia mbi pemë

Mos u çudisni aspak, sepse kjo shtëpi është ngritur pikërisht mbi trungjet e pemëve. Ajo është ngritur në Dakotën e jugut dhe është …

« Kthehu Rifresko