Foto/ Makinat më të shtrenjta në botë…

Lista nuk përfshin 8-milionë-euroshen Maybach Exelero, më të shtrenjtën absolute, për shkak se është bërë në vitin 2004 dhe nuk …

« Kthehu Rifresko