Verë, kujdes flokët në plazh !

Diell, det, plazh dhe erë: janë kushtet ku qetësohemi gjatë pushimeve. E njëjta gjë ama duhet thënë dhe për flokët …

Foto/ Jahti 360 milionë paund, kryevepër!

Superjahti me vlerë 360 milionë paund është duket kryer testimet e fundit në Gjibraltar para se të merret plotësisht në …

Kuptimi i vërtetë i emotikonëve

Jo të gjitha emoticon janë ato që duken. Fytyrat rrumbullake të përdorura në biseda po përdoren gjithnjë e më shumë …

« Kthehu Rifresko