Kryesore – Faqe 6 – Opinion – Faqja Zyrtare

Plisa apo Pisa?!!

Nga Dritan LACI                   Ajo më pak e mendueshmja ndodhi atëherë kur nuk duhet të ndodhte. Në një ndeshje që duhet …

Shmanget një incident në Palermo

Rreth një orë para fillimit të ndeshjes mes Italisë dhe Shqipërisë, një grup i vogël tifozësh shqiptarë kanë krijuar rrëmujë …

« Kthehu Rifresko