Ekonomia e shkatërruar e rilindjes!

Nga Jorida Tabaku Gjatë fushatës elektorale në SHBA, Harry Truman kritikoi fushatën e kandidatit rival duke e perifrazuar me frazën …

Janar 1920 / Letra e Lumo Skëndos (Mit’hat Frashërit) për pavarësinë e Shqipërisë drejtuar revistës franceze « L’Europe Nouvelle »

Nga Aurenc Bebja*, Francë – 1 Prill 2017 Revista franceze, « L’Europe Nouvelle – Evropa e Re », ka botuar më 24 …

Letër nga burgu

Nga GJERGJ META I dashur Dom Gjergj, më shkruaje para disa kohësh një letër. Edhe pse nuk ma përmendje emrin, …

Reforma në Drejtësi versus Opozita

Av. Arnida Çapi- Vërtitja pas nonsenseve ka gjithmonë një arsye tjetër prapa. Janë shumë nonsense ato pas të cilave fshihet …

Hapat e Donaldit

Një model, regjisor dhe DJ që në Tiranë e Prishtinë ec avash, me hapa të vegjël, por të sigurt, drejt …

« Kthehu Rifresko