Ti nuk lexon

Nga Edison Ypi Ti ha, pi, vishesh, mbathesh, udhëton, zbavitesh. Por nuk je i qetë. Nuk ndjehesh i lumtur. Ke …

Luz Vegas

Nga Edison Ypi E pamundur të përballohet tundimi për të parë një fshat të quajtur Luz nga kushedisekush dhe mbiquajtur …

« Kthehu Rifresko