Old Fashion

Nga Edison Ypi Të gjitha veset, huqet, zakonet, tarbiatet, që njerëzisë i janë ngjitur 50 vitet e fundit, të harrohen …

Derisa një ditë…

Nga Sokol SHAMETI Merre një popull dhe lëre pa punë dhe pa mundësi për të fituar jetën. Me paratë që …

Ismaili

Nga Edison Ypi – Ali Pasha ishte thikë e përgjakur, çark, kamxhik. Naimi, fyell, bilbil gjyzar, qiri. Ismail Qemali, pincë, …

« Kthehu Rifresko