Kuja profetike

Nga Edison Ypi Në shtëpinë e Eqerem Bej Vlorës kishin mbetur vetëm 15 shërbëtorë. Aq hyzmeqarë mund t’i sillnin Bejlereshës …

Me celular

Nga Edison Ypi  Me celular jo vetëm bën muhabet, jep e merr mesazhe, shetit dhe shet e blen në Internet, …

Motive banale

Nga Edison Ypi E sheh atë zeshkanen, atë me Sy të Zinj, atë që rri vetëm pranë dritares ? Nëse …

« Kthehu Rifresko