Qeveria, çfarë cinizmi ndaj Medias!

NGA ARTAN FUGA Në takimin e fundit mes ekzekutivit dhe gazetarëve, sa mësuam nga vetë mediat, u tregua se në …

Çfarë Amerike lë pas Obama

Presidenti i parë me ngjyrë në historinë e SHBA-së, po shkon drejt fund të mandatit. Ai nuk qe në gjendje …

ANALIZA/ EUROPA PRET MERKELIN

Angela Merkel ndodhet mjaft e vetme me politikën e saj ndaj refugjatëve në Evropë. Plani i saj për t’i shpërndarë …

Ja çfarë tha At Zef Pllumi!

I ka kaluar te tetedhjetat, por At Zef Pllumi mbetet po ai. Me ecjen me te renduar e te foluren …

« Kthehu Rifresko