Liritë e zvogëluara të Francës

“The New York Times”   Që kur presidenti francez Fransua Holond, shpalli gjendjen e jashtëzakonshme në vend, pas sulmeve terroriste …

Parisi, sulm terrorist apo tejkalim i kompetencave?

Autoritetet franceze pohojnë se kanë evituar një sulm terrorist në Francë dhe kanë vrarë atentatorin. Ngjarja e tronditi qytetin. Kjo …

Dashuritë e pafundme të Alber Kamy

E dashura ime Në mes të urrejtjes, kam gjetur se aty ishte, brenda meje, një dashuri e pathyeshme. Në mes …

« Kthehu Rifresko