Gjak shqiptar

Nga Edison Ypi Kur para shumë vitesh punova disa muaj në Greqi, shkoja ndonjëherë pasditeve në sheshin Omonia ku dëgjoja …

Po japim lajmet

Nga Edison Ypi Ta dashur, të mrekullueshëm, të pakrahasueshëm, të hatashëm bashkatdhetarë vllavrasës, thikëngulës, tritolshpërthyes, kaferrufitës, gazetangrënës, internetshetitës, hashishtymosës, drogëtransportues, …

Blushi: Ja PS-ja ime

Nga Ben Blushi Nje pjese prej nesh vijme nga nje mbledhje e tensionuar e grupit parlamentar dhe duke patur ende …

Përrallat e qeverisë

Nga Dritan Shano 1001 Netët Arabe, është një përmbledhje me përralla e shekujve 8-13-të a.d. në kohën e Islamit të …

« Kthehu Rifresko