Foto/ Perëndimi seksi i Arilenës

Arilena Ara ka patur shumë mbrëmje koncertore këtë verë. Por përpos punës këngëtarja ka gjetur kohë edhe të relaksohet. Ja …

Motrat Bregu kudo bashkë…

Majlinda dhe Ornela Bregu kanë preferuar të kalojnë kohë sëbashku. “Kur bënte fresk” shkruan deputetja e PD-së në këtë foto …

Foto/ Perëndimi seksi i Arilenës

Arilena Ara ka patur shumë mbrëmje koncertore këtë verë. Por përpos punës këngëtarja ka gjetur kohë edhe të relaksohet. Ja …

« Kthehu Rifresko