Ervini “kërcënon” me gjyq Big Brother?

Menjëherë pas daljes nga shtëpia, Ervini, ish-konkurrent i edicionit të nëntë të “Big Brother” ka akuzuar produksionin për manovra dhe …

« Kthehu Rifresko