Rihanna “braktis” miliarderin për stilistin!

Pak ditë më parë, fotot e saj pranë miliarderit saudit, Hassan Jammel, trashëgimtarin kompanisë gjigante të prodhimit të automjeteve, “Toyota”, …

Foto/ Kim Kardashian e ka tepruar këtë herë !

Kim Kardashian gjihmonë e gjen mënyrën për të qenë në qendër të vëmendjes me prezencën e saj dhe kësaj herë …

« Kthehu Rifresko