VIDEO OPINION/ Diktatori!

Mbrëmjen e djeshme në emisionin ‘Opinion’ u transmetua një film dokumentar që fliste për jetën dhe veprën e diktatorit Enver …

VIDEO OPINION/ ‘2 Korrik 1990’

Mbrëmjen e të martës në emisionin ‘Opinion’ u transmetua një dokumentar për 2 korrikun e vitit 1990. Dokumentar që lidhet …

« Kthehu Rifresko