Editorial – Faqe 7 – Opinion – Faqja Zyrtare

Donald Trump demaskoi shoqërinë amerikane?

Nga Marc Fisher Edhe nëse humbet zgjedhjet, Donald Trump nuk do të largohet gjithsesi. Por fenomeni politik dhe njerëzor që …

Shqipëria, Kosova dhe kombi!

Nga Blendi Fevziu – Ka mjaftuar një deklaratë e Kryeministrit Rama në Beograd dhe një replikë indirekte e Ministrit të …

Kë kërcënon Greqia?

Nga Blendi Fevziu – Ka qenë befasuese, e çuditshme dhe minimalisht e gabuar deklarata që Ministri i Jashtëm Grek, Kocias …

« Kthehu Rifresko