Me ke tallet Drejtesia Shqiptare?

Drejtesia shqiptare nuk pushon se surprizuari! Targeti kryesor i nderkombetareve, politikes, mediave dhe opinionit publik, vijon t’i provokoje te gjithe. …

« Kthehu Rifresko