Çfarë fshihet pas Zharrzës?

Nga Blendi Fevziu – Qëndrojnë ditë natë aty. Shtrirë përdhe, në të ftohtin e shkurtit dhe shiun litar. Nuk largohen …

Ku do shkojnë paratë e pista?

Nga Blendi Fevziu – “Qarkullojnë më shumë se 2 miliard euro para të pista. Pra ekziston rrisku që këto para …

« Kthehu Rifresko