Po tani?

Nga Blendi Fevziu – Po tani? Kjo është pyetja e parë që gjithsecili i ka bërë vetes kur ka dëgjuar …

“Mallkimi” i Presidentit

Nga Blendi Fevziu “Presidenti i Republikës është Kryetar i Shtetit dhe përfaqëson unitetin e popullit”. Kjo është pika e parë e nenit 86 të Kushtetutës së Shqipërisë! Në fakt si të …

« Kthehu Rifresko