Matteo Renzi zemërohet me Europën

Matteo Renzi shfaqi një mospëlqim këtë fundjavë kundrejt një Evrope që e gjykon shumë të ndrojtur përballë sfidave të imigracionit …

Mjekët dhe infermierët ikin nga Kosova

Përderisa numri i pacientëve që frekuentojnë, në baza ditore, Qendrën Klinike Universitare është më shumë se 30 mijë vizitorë, sektori i shëndetësisë …

« Kthehu Rifresko