Në Itali, ushqimet stok do të falen

Me 181 vota pro, parlamenti italian ka miratuar një paketë ligjesh që inkurajojnë familjet të marrin me vete ushqimin që …

Protesta antiqeveritare në Brazil

Situatë e tensionuar në Rio de Zhanero ku policia ka përdorur gaz lotsjellës dhe plumba gome për të shpërndarë protestuesit …

« Kthehu Rifresko