FotoLajm/ Flakët përfshijnë edhe kufirin mes Malit të Zi dhe Shqipërisë. Banorët e fshatit Vuthaj kërkojnë ndihmë nga Shqipëria

Një zjarr i fortë gjatë ditës së sotme ka përfshirë vijën kufitare mes Malit të Zi dhe Shqipërisë. Banorët e …

« Kthehu Rifresko