Në plazhet shqiptare nuk ka siguri

Vdekja tragjike e turistes 15-vjeçare ruse në bregdetin e Ksamilit shihet me shqetësim nga Shoqata Shqiptare e Turoperatorëve dhe Agjencive Turistike, …

« Kthehu Rifresko