Shqipëria merr borxh 450 milionë euro

TIRANE – Me interes 5.75% në vit, bondet shqiptare u blenë nga menaxherë fondesh dhe bankash, bëri të ditur Ministria …

VIDEO/ Hajredin Kuçi qullë në vezë

PRISHTINE- Aktivistët e Vetëvendosjes kanë gjuajtur me vezë ministrin e Drejtësisë në Kosovë, Hajredin Kuçi.  

« Kthehu Rifresko