Sazan Guri: Ndotja e bregdetit e rrezikshme

Ambientalisti Sazan Guri, thotë për Opinion.al se kjo është një ndotje shumë e rëndë për bregdetin e Durrësit. “Mbetjet e …

Labi, ky “mistrec” me flokët e bardhë!

Një intervistë nga Drini Zeqo!   Labinot Gashi është një nga personazhet më të njohur dhe mjaft popullor të Prishtinës. …

« Kthehu Rifresko