-Kronikë – Faqe 6 – Opinion – Faqja Zyrtare

Tentuan të lirojnë autorin e 3 vrasjeve, Lalla shkarkon dhe nis hetimet për dy prokurorë të rëndësishëm

Prokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla pezulloi nga detyra Drejtoren e Drejtorisë Gjyqësore, Alma Muça dhe prokurorin e Prokurorisë së Përgjithshme, …

« Kthehu Rifresko