Historia e bandës së Habilajve/ Detaje nga jeta luksoze, transporti i drogës me peshkarexhë dhe bisedat e fshehta të trafikantëve 

  Përgjimet e bandës së Habilajve të kryera nga autoritetet italiane japin grimca nga jeta e trafikantëve, rreziqeve, ulje-ngritjeve të …

« Kthehu Rifresko