Rritja drastike e çmimit të ujit dhe abuzimet e UKT: Si u hoqën nga puna 400 vetë në 2015 dhe sot numërohen mbi 1 000 punëtorë

Çmimi i ujit do të rritet për konsumatorët familjarë nga 45 lekë për metër kub që është sot në 65 …

« Kthehu Rifresko