-Turizëm, Aktualitet, Travel

Bora mbulon zonën turistike të Mavrovës

Zona malore e Mavrorës në Maqedoni është shumë e frekuentuar edhe nga shqiptarët. në këto ditë të ftohta dimri ka rënë dëborë e cila shkon deri në 10 cm. Gjatë 24 orëve të fundit reshje të borës dhe shiut janë vërejtur në Prilep, Dibër, Topollçan, Krushevë, Pretor, Pozharan, manastir, Ohër, Mavrovë dhe Llazaropole, raportojne mediat në Maqedoni. Shtresë e dëborës është formuar në Krushevë prej 8 centimetra, Mavrovë 10 dhe Llazaropole 11 centimetra. Mëngjesin e sotëm temperaturat shkojnë nga -9 në Llazaropole dhe -7 Mavrovë.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko