-Sociale, Aktualitet, Te Fundit

Bora bllokon edhe rrugët e Jugut, kujdes në Qafë Muzinë dhe Uji i Ftohtë

Reshjet e borës që kanë rënë përgjatë natës në qarkun e Gjirokastrës kanë shkaktuar vështirësi në qarkullim. Në të gjitha akset rrugore lëvizja e automjeteve bëhet vetëm me zinxhirë, pasi trashëshia e borës varion nga 15- 20 cm.
Vendet më problematike paraqiten “Qafa e Muzinës” dhe “Uji i Ftohtë “, ku në të dy vendet janë angazhuar borë-pastruese për të bërë të mundur qarkullimin e automjeteve.

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko