Kryesore

Bëni kujdes! Kjo grope e madhe është në rrugën dytësore Tiranë-Durrës, shumë shoferë e kanë pësuar

               Publikuar në : 15:26 - 16/04/18 |
ri.de.

Autostrada Tiranë-Durrës është lënë në mëshirë të fatit. Prej disa muaj në media është shkruar për gropat e mëdha në rrugë, por asnjë masë nuk është marrë nga Drejtoria e Rrugëve.

“Shtatë makina të dëmtuara dhe dy shoferë në spital”, shkruan gazetari Artur Cani referuar vetem kesaj grope te madhe (shih foton). Bashkë me foton e vendit të rrezikshëm ai ka shkruar: “Gropa eshte pa frike 2 metra! Deri tani nuk ka as polici, as sherbim rrugor dhe asnje tabele paralajmeruese. Nga sa kam pare 7 makina jane derrmuar dhe 2 shofere shkuan per mjekim! Keqardhje eshte zemra e biznesit te Shqiperise qe paguan nje djall me taksa. Mbi 3000 sipermarrje!”.

Pas