InstaBIZ

Bashkëshortja e Ermal Fejzullahut zbulon pa dashje të dashurën e Ledri Vulës!

Duket se gjërat po bëhen serioze. Një ndër djemtë më të pëlqyer nga femrat,  Ledri Vula duket se ka gjetur një dashuri  të re pas ndarjes nga vajza e ish kryeprokurorit, Theodori Sollaku. Vajza në fjalë quhet Sara Hoxha dhe ka qenë shoqëruesja e Ledrit në ditëlindjen e bashkëshortes së Ermal Fejzullahut. Bashkë me ta ka qenë edhe reperi tjetër Lumi B me bashkëshorten. Në këtë foto shfaqen Sara, Miranda ( bashkëshorja e Lumit) dhe Ariana (bashkëshortja e Ermalit.)

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko