-Politikë, Aktualitet, Te Fundit

Basha kërcënon KQZ-në

Kreu i Partisë Demokratike nga sheshi i lirisë dhe një herë është shprehur nesë KQZ nuk e hedh poshtë kërkesën e koalicionit, atëherë PD do t’i çojë për ndjekje penale.

“Dita e sotme është e mbushur me zhvillime politike, të propaganduara nga halli ku koalicioni i zullumit sot ka vendosur të mos jetë më koalicion.

Që nga dita e parë, ne jemi për zgjedhje të lira dhe të ndersh, për një republike të re që po vjen falë qëndresë tuaj.

Ne jemi për ti dhëne fund republikës vjetër të parlamente dhe qeverisjes fasadë. Ky komplot ka marrë goditje vdekjeprurëse nga çadra jonë e lirisë. Nuk ka bojë ta lyej më realitetin e Shqipërisë së gjunjëzuar nga krimi dhe korrupsioni. Nuk ka më forcë që ta ktheje poshtë këtë vullnet natyrorë për të marrë në dorë fatet e tij.

Opozita ka qenë dhe është më e bashkuar më e vendosur dhe më e fortë se kurrë për ti shkuar në fund kësaj lëvizje. Nuk ka zgjedhje fasadë. Opozita sot është e bashkuar dhe vendosur. Kjo lëvizje e madhe ia doli të shpërthejë dhe shpartallojë intrigat.  Edhe sot ata tentuan të shkelnin ligjin. KQZ ka refuzuar, por po flas si jurist se nëse nuk e hedhin poshtë do i çojmë për ndjekje penale” tha Basha.

 

Lajmi ParaLajmi Pas
« Kthehu Rifresko